تهیه سالاد انار ویژه شب یلدا
تهیه سالاد انار ویژه شب یلدا
مواد لازم برای سه نفر:
| پرتقال | ۳ عدد |
| انار | ۱ عدد |
| آب پرتقال طبیعی | یک چهارم لیوان |
| پنیر خامه ای بدون نمک | به اندازه ۲ الی ۳ قوطی کبریت |
| خامه | ۴ قاشق |
| وانیل | قدری |
| شکر | ۱ الی ۲ قاشق چایخوری |
| خلال پسته | برای تزئین |
طرز تهیه :
پنیر را به مدت نیم الی سه ربع ساعت در آب گذاشته تا بی نمک شود . پرتقال
ها را طوری پوست بکنید که به گوشت پرتقال برسد بعد هر قاچ پرتقال رابا کارد
دانه دانه جدا کنید . نیمی از انار های دانه شده و پرتقال را در دیس
بریزید و آب پرتقال هم بریزید سپس خامه و پنیر و وانیل و شکر را میکس کرده و
اضافه کنید و دو باره با انار و پرتقال و با تزئینی از پسته روی خامه را
بپوشانید.



