مواد اولیه :
برای 3 نفر
رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری
کره به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
ریحان (ساطوری شده) 2قاشق غذاخوری
جعفری (ساطوری شده) 3قاشق غذاخوری
هویج 1عدد
فلفل دلمه ای (ریز شده) 2عدد
پودر موسیر 2قاشق چایخوری
پودر سیر 2قاشق چایخوری
پیازچه 1عدد
سیر 1عدد
گوشت (چرخکرده) 250گرم
پیاز 2عدد
لازانیا 1بسته
سس لازانیا (طرز تهیه موجود است) به میزان لازم
آویشن 2قاشق چایخوری

طرز تهیه:


ابتدا پیاز و سیر را رنده زده و به سیر مقداری نمک بزنید.پیاز را درون روغن ریخته و نیمه سرخ کنید و بعد گوشت چرخکرده و فلفل دلمه ای ریز شده و هویج را به آن اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید تا کاملا مواد بپزند.
وقتی مواد کمی پخت رب گوجه فرنگی،پیازچه ساطوری شده،ریحان و جعفری ساطوری شده را به آن اضافه کرده و درپوش ظرف را قرار دهید و اجازه دهید با حرارت ملایم مواد مغزپخت شوند.
مقداری آب را به جوش آورده و به آن مقداری نمک و روغن اضافه کنید و ورقهای لازانیا را داخل آب انداخته و بعد از 5تا8دقیقه(طبق دستور موجود روی بسته بندی)آبکش کنید و اجازه دهید کاملا خشک شوند.

ظرفی مناسب را انتخاب کرده و آن را کاملا چرب کنید و یک لایه ورق لازانیا روی آن بیندازید و روی لازانیا کره بریزید(کف ظرف کاملا پوشیده باشد).به مواد آماده شده آویشن،پودر سیر و پودر موسیر را اضافه کرده و به میزان لازم از آن روی لازانیا بریزید و بعد مقداری سس مخصوص لازانیا اضافه کرده و پنیر پیتزا اضافه کنید و باز لازانیا بچینید.










به همین ترتیب تا انتها ادامه دهید و روی لایه آخر مقداری سس و مقدار زیادی پنیر بریزید. ظرف را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت 20 تا30 دقیقه قرار دهید ، پس از پخته شدن لازانیا و آب شدن لایه های پنیر میتوانید شعله بالایی فر را برای 2 دقیقه روشن کنید تا روی پنیرها طلایی شود ،







نکات:


1)در صوت تمایل به جای رب گوجه از سس کچاپ یا گوجه فرنگی خرد شده استفاده کنید.
2)طرز تهیه سس لازانیا را در لینک زیر دنبال کنید.

3)بهتر است لایه آخر را با پنیر چدار بپوشانید.
نوش جان