مواد اولیه :
پیازچه یا جعفری خرد شده - دو قاشق غذاخوری |
نمک به میزان لازم |
سیر یک عدد |
پیاز یک عدد |
ادویه به میزان لازم |
روغن زیتون به میزان لازم |
تره دو قاشق غذاخوری |
سس سفید به میزان لازم |
سیب زمینی 4 عدد |
کره یک قاشق غذاخوری |
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را بپزید ؛ پوست کنده و رنده کنید.
کره ، پیازچه ( یا جعفری )خرد شده و نمک را به آن افروده و خوب ورز دهید .
سیب زمینی را بر روی سطح صافی با وردنه باز کنید.
سیب زمینی ها را به صورت دایره هایی به قطر 10 سانتی متر قالب بزنید .
پیاز را خرد کرده ، داخل روغن تفت دهید .سیر را له کرده ، به پیاز افزوده ، خوب تفت دهید .
تره خرد شده را به پیاز اضافه کنید.
یک عدد سیب زمینی پخته را له کرده و به مخلوط پیاز اضافه کرده ، خوب هم بزنید .
مقداری نمک و ادویه به مواد بیفزایید .
مقداری از مواد را بر روی هر برش دایره ای سیب زمینی قرار داده ، آن را از یک طرف جمع کنید.
با استفاده از فرچه ، مقداری روغن زیتون روی سمبوسه ها بمالید .
سمبوسه ها را در فر یا در روغن داغ سرخ کنید.
نکته:
1-مواد داخل سمبوسه را بنا به ذائقه اتون میتونید تغییر بدید.
2-این سمبوسه را می توانید با انواع سس سفید میل کنید.