مواد اولیه :
برای 4 نفر
آب پرتقال 5قاشق سوپخوری |
خلال بادام به میزان لازم |
مرغ
![]() |
آبلیمو 3قاشق غذاخوری |
پیاز
![]() |
پودر سیر 1قاشق مرباخوری |
برنج 4پیمانه |
زعفران 1پیمانه (آبکرده) |
زرشک به میزان لازم |
خلال پسته به میزان لازم |
فلفل دلمه ای 1عدد |
هویج 1عدد |
رب گوجه فرنگی 2تا3قاشق غذاخوری |
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را شسته و خوب خشک کنید اما پوست آن را جدا نکنید.پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.تابه ای مناسب انتخاب کنید طوری که قطعات مرغ روی هم قرار نگیرند.
ابتدا کمی کره را داخل تابه آب کنید و هر قطعه مرغ را کمی در کره سرخ کنید اما نباید مرغ آن قدر سرخ شود که خشک شود در حدی که کمی تغییر رنگ بدهد کافی است.
وقتی مرغ سرخ شد آن را از تابه خارج کنید و پیاز ،فلفل دلمه ای خرد شده و هویج خرد شده(همگی درشت) را با رب گوجه فرنگی و پودر سیر مخلوط کرده و کف تابه بریزید و آن را نیمه سرخ کنید.

مواد نیمه سرخ شده را کف تابه پهن کنید و مرغها را روی آن بچینید و زیر
تابه را بسیار ملایم کنید.آب پرتقال،زعفران آب شده و آبلیمو تازه را با هم
مخلوط کرده و به آن مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کنید و آن را روی مرغ
بریزید و زیر شعله را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید سپس شعله را بسیار
ملایم کرده و درپوش ظرف را قرار دهید و 1ونیم تا 2ساعت به مرغ زمان بدهید
تا بپزد.
خلال پسته و بادام را در مقداری آبجوش و گلاب بجوشانید تا کمی نرم شوند و بعد آنها را با کره تفت دهید.زرشک را هم به شیوه دلخواه و با میزان شکر مناسب سرخ کنید.
برنج را دم کرده و بعد از آماده شدن به همراه زرشک و خلال پسته و بادام تزیین کرده و به همراه مرغ خوشمزه آماده شده سرو کنید.

1)سعی کنید حتما از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید.
2)بهتر است مرغ را از چند ساعت قبل به کره آغشته کنید و بعد آن را سرخ کنید.
نو ش جان
خلال پسته و بادام را در مقداری آبجوش و گلاب بجوشانید تا کمی نرم شوند و بعد آنها را با کره تفت دهید.زرشک را هم به شیوه دلخواه و با میزان شکر مناسب سرخ کنید.
برنج را دم کرده و بعد از آماده شدن به همراه زرشک و خلال پسته و بادام تزیین کرده و به همراه مرغ خوشمزه آماده شده سرو کنید.

نکات:
1)سعی کنید حتما از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید.
2)بهتر است مرغ را از چند ساعت قبل به کره آغشته کنید و بعد آن را سرخ کنید.
نو ش جان