مواد اولیه :
برای 5 نفر
آرد 2پیمانه |
شکر 1پیمانه |
شیر 2پیمانه |
تخم مرغ 1عدد |
سیب (پوره شده) 1عدد |
کره 3قاشق مرباخوری |
وانیل 2قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری |
دارچین 2قاشق چایخوری |
عسل به میزان لازم |
طرز تهیه
ابتدا در ظرفی مناسب آرد، شکر، وانیل، دارچین، بیکینگپودر، سیب، شیر و تخممرغ را با هم مخلوط کرده و با چنگال دو تا سه دقیقه هم میزنیم. با یک ملاقه متوسط از مواد، درون تابهای که با کره چرب کردهایم، پهن کرده و دو طرف آن را سرخ میکنیم. وقتی پخت روی آن را با عسل و پودر دارچین تزیین میکنیم.
نکات:
1)معمولا پنکیک را در تابه خیلی کوچک میپزند و چند عدد از آن را روی هم قرار میدهند.
2)مقدار عسل روی پنکیک با توجه به ذائقه شما متفاوت است.
3)برای تهیه پوره سیب پوست آن را بکنید و بعد از جدا کردن چوب و دانه آن را میکس کنید.
نوش جان