مواد اولیه :

برای 5 نفر
آرد 2پیمانه
شکر 1پیمانه
شیر 2پیمانه
تخم مرغ 1عدد
سیب (پوره شده) 1عدد
کره 3قاشق مرباخوری
وانیل 2قاشق چایخوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
دارچین 2قاشق چایخوری
عسل به میزان لازم

طرز تهیه


ابتدا در ظرفی مناسب آرد، شکر، وانیل، دارچین، بیکینگ‌پودر، سیب، شیر و تخم‌مرغ را با هم مخلوط کرده و با چنگال دو تا سه دقیقه هم می‌زنیم. با یک ملاقه متوسط از مواد، درون تابه‌ای که با کره چرب کرده‌ایم، پهن کرده و دو طرف آن را سرخ می‌‌کنیم. وقتی پخت روی آن را با عسل و پودر دارچین تزیین می‌کنیم.


نکات:


1)معمولا پنکیک را در تابه خیلی کوچک میپزند و چند عدد از آن را روی هم قرار میدهند.
2)مقدار عسل روی پنکیک با توجه به ذائقه شما متفاوت است.
3)برای تهیه پوره سیب پوست آن را بکنید و بعد از جدا کردن چوب و دانه آن را میکس کنید.
نوش جان