مواد اولیه :
برای 3 نفر
ماکارونی 250گرم |
گوشت 250گرم (چرخکرده) |
پیاز
![]() |
سیر
![]() |
پودر سیر 1قاشق مرباخوری |
پودر موسیر 1قاشق مرباخوری |
تخم مرغ
![]() |
پنیر پیتزا 2قاشق سوپخوری (رنده شده) |
آرد سوخاری 3قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی 3قاشق غذاخوری سر پر |
آبلیمو 2قاشق غذاخوری |
جعفری 2قاشق غذاخوری (ساطوری شده) |
ریحان 2قاشق غذاخوری (تازه و ساطوری شده) |
نمک به میزان لازم |
فلفل به میزان لازم |
آویشن 1تا2قاشق مرباخوری |
پنیر پارمزان به میزان لازم |
طرز تهیه :
ابتدا پیاز و سیر را رنده زده و آب اضافی آنها را بگیرید و بعد با گوشت چرخکرده مخلوط کرده و به خوبی ورز دهید،سپس تخم مرغ، نمک و فلفل ، آرد سوخاری پنیر پیتزا و جعفری خرد شده و ریحان خرد شده را نیز اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید تا تمام مواد خوب مخلوط شوند سپس گلوله هایی به اندازه یک گردو از مواد درست کنید.
درون یک ظرف کوچک و گود مقداری روغن بریزید و پس از داغ شدن گوشتها را تک
تک درون روغن بیندازید و سرخ کنید ، رب گوجه فرنگی را ابتدا با مقدار کمی
روغن سرخ کنید و پودر سیر،پودر موسیر و آویشن را به آن اضافه کرده و با 1
لیوان آبجوش ، آبلیمو و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید تا رقیق شود ، پس از
اینکه گوشتها سرخ شدند آنها را به سس اضافه کرده و شعله را بسیار ملایم
کنید تا کمی به خوبی با سس مخلوط شوند.
ماکارونی را طبق معمول داخل آبجوش ریخته و بعد از نیم پز شدن آبکش کنید و
بعد از آنکه به طور کاملا آب اضافی آن از بین رفت داخل تابه ای ریخته و با
مقداری کره یا روغن سرخ کنید و بعد سس را به آن اضافه کرده یا روی آن
بریزید و مقداری پنیر پارمزان رویش رنده کنید.

1)در صورت تمایل بعد از آماده شدن ماکارونی آن را به شیوه ایرانی دم بیندازید.
2)میتوانید ماکارونی را بعد از آماده شدن به صورت لا به لا با مواد تهیه کرده و آن را داخل فر بپزید.
3)در صورت تمایل به جای رب گوجه فرنگی از سس کچاپ استفاده کنید.
نوش جان

نکات:
1)در صورت تمایل بعد از آماده شدن ماکارونی آن را به شیوه ایرانی دم بیندازید.
2)میتوانید ماکارونی را بعد از آماده شدن به صورت لا به لا با مواد تهیه کرده و آن را داخل فر بپزید.
3)در صورت تمایل به جای رب گوجه فرنگی از سس کچاپ استفاده کنید.
نوش جان