مواد اولیه :

برای 12 نفر
خامه کاکائویی 400 گرم (پر چرب)
شیر کاکائو 1/3 لیوان
پودر کاکائو به میزان لازم
بیسکوییت  (پودر شده) 350 گرم
پنیر  (خامه ای یا ماسکارپونه) 1 و 1/4 لیوان
شکر 300 گرم
زرده تخم مرغ 6 عدد
کاکائو تخته ای به میزان لازم

طرز تهیه:


ظرف آبی را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید سپس در ظرفی دیگر، زرده های تخم مرغ را با شکر روی بخار آب هم بزنید. سپس حرارت را کم کنید و 10 دقیقه هم بزنید. بعد از روی حرارت بردارید و همچنان زرده را بزنید تا سفت و لیمویی رنگ شود.
پنیر را به زرده اضافه کنید و بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
سپس در ظرفی جداگانه خامه کاکائویی را با همزن به خوبی بزنید تا فرم بگیرد. بعد به زرده ها اضافه کنید و کنار بگذارید.
پودر بیسکویت را با شیرکاکائو مخلوط کنید و با دست به خوبی ورز دهید تا حالت خمیر به دست آورید.
ظرف مناسبی را انتخاب کرده و داخل آن یک لایه خمیر بیسکویت ریخته سپس نیمی از مخلوط خامه را روی بیسکوییت ها ریخته و روی آن مقداری شکلات تخته ای رنده کنید و کمی پودر کاکائو بریزید و دوباره خمیر قرار دهید و به همین ترتیب تا انتها ادامه دهید.
دسر را به مدت 24ساعت داخل یخچال قرار داده و بعد برای سرو آماده کنید.


نکات:


1)در صورت تمایل کاکائو را آب کرده و به آن 2قاشق غذاخوری پودر ژلاتین اضافه کنید و بعد از کمی خنک شدن روی هر لایه بریزید تا زیباتر شده و احتمال وا رفتن دسر کمتر شود.
2)در صورت تمایل به جای پنیر خامه ای خامه سفید زده شده را جایگزین کنید.
3)توجه داشته باشید برای راحت تر جدا شدن تیرامیسو بهتر است آن را داخل قالب کمربندی تهیه کرده یا داخل قالب خود فویل بکشید.
نوش جان