مواد اولیه :
سیب زمینی به میزان لازم |
نمک به میزان لازم |
روغن (کانولا یا مایع) به میزان لازم |
حتما برای شما هم پیش آمده که بعد از خوردن سیب زمینی سرخ کرده در یک رستوران به این فکر افتادید که چرا سیب زمینی های خانگی به این تردی و خوشمزگی نمیشن!در زیر روشی به شما آموزش میده که سیب زمینی سرخ شده شما خوشمزه و حتی ترد تر از نمونه رستورانی میشه!
طرز تهیه:
ابتدا سرخ کن را در دمای 375درجه قرار دهید و صبر کنید تا روغن کاملا به دما رسیده و داغ شود.
سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید و بعد داخل مقداری آب سرد ریخته و آن را نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید.
سیب زمینی ها را آبکش کرده و با دستمال خنک(چند دقیقه دستمال را داخل یخچال قرار دهید)آن را خوب خشک کنید.
سیب زمینی ها را داخل روغن ریخته و 8دقیقه آنها را سرخ کنید.
بعد از 8دقیقه سیب زمینی ها را خارج کرده و روی هریک یک شکاف کوچک ایجاد کرده و آنها را به مدت 1ساعت داخل یخچال قرار دهید.
دمای سرخ کن را به 385درجه افزایش دهید.
سیب زمینی ها را بعد از مدت ذکر شده داخل سرخ کن ریخته و به آنها مقداری نمک اضافه کنید.
سیب زمینی ها را 2تا3دقیقه داخل روغن سرخ کنید.