مواد اولیه :

برای 3 نفر
ماکارونی 250گرم
گوشت 250گرم (چرخکرده)
پیاز 1عدد
سیر 1حبه
پودر سیر 1قاشق مرباخوری
پودر موسیر 1قاشق مرباخوری
تخم مرغ 1عدد
پنیر پیتزا 2قاشق سوپخوری (رنده شده)
آرد سوخاری 3قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 3قاشق غذاخوری سر پر
آبلیمو 2قاشق غذاخوری
جعفری 2قاشق غذاخوری (ساطوری شده)
ریحان 2قاشق غذاخوری (تازه و ساطوری شده)
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
آویشن 1تا2قاشق مرباخوری
پنیر پارمزان به میزان لازم

طرز تهیه :


ابتدا پیاز و سیر را رنده زده و آب اضافی آنها را بگیرید و بعد با گوشت چرخکرده مخلوط کرده و به خوبی ورز دهید،سپس تخم مرغ، نمک و فلفل ، آرد سوخاری پنیر پیتزا و جعفری خرد شده و ریحان خرد شده را نیز اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید تا تمام مواد خوب مخلوط شوند سپس گلوله هایی به اندازه یک گردو از مواد درست کنید.

درون یک ظرف کوچک و گود مقداری روغن بریزید و پس از داغ شدن گوشتها را تک تک درون روغن بیندازید و سرخ کنید ، رب گوجه فرنگی را ابتدا با مقدار کمی روغن سرخ کنید و پودر سیر،پودر موسیر و آویشن را به آن اضافه کرده و با 1 لیوان آبجوش ، آبلیمو و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید تا رقیق شود ، پس از اینکه گوشتها سرخ شدند آنها را به سس اضافه کرده و شعله را بسیار ملایم کنید تا کمی به خوبی با سس مخلوط شوند.

ماکارونی را طبق معمول داخل آبجوش ریخته و بعد از نیم پز شدن آبکش کنید و بعد از آنکه به طور کاملا آب اضافی آن از بین رفت داخل تابه ای ریخته و با مقداری کره یا روغن سرخ کنید و بعد سس را به آن اضافه کرده یا روی آن بریزید و مقداری پنیر پارمزان رویش رنده کنید.


نکات:


1)در صورت تمایل بعد از آماده شدن ماکارونی آن را به شیوه ایرانی دم بیندازید.
2)میتوانید ماکارونی را بعد از آماده شدن به صورت لا به لا با مواد تهیه کرده و آن را داخل فر بپزید.
3)در صورت تمایل به جای رب گوجه فرنگی از سس کچاپ استفاده کنید.
نوش جان