مواد اولیه :

پیازچه یا جعفری خرد شده - دو قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
سیر یک عدد
پیاز یک عدد
ادویه به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
تره دو قاشق غذاخوری
سس سفید به میزان لازم
سیب زمینی 4 عدد
کره یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه:


سیب زمینی ها را بپزید ؛ پوست کنده و رنده کنید.
کره ، پیازچه ( یا جعفری )خرد شده و نمک را به آن افروده و خوب ورز دهید .
سیب زمینی را بر روی سطح صافی با وردنه باز کنید.
سیب زمینی ها را به صورت دایره هایی به قطر 10 سانتی متر قالب بزنید .
پیاز را خرد کرده ، داخل روغن تفت دهید .سیر را له کرده ، به پیاز افزوده ، خوب تفت دهید .
تره خرد شده را به پیاز اضافه کنید.
یک عدد سیب زمینی پخته را له کرده و به مخلوط پیاز اضافه کرده ، خوب هم بزنید .
مقداری نمک و ادویه به مواد بیفزایید .
مقداری از مواد را بر روی هر برش دایره ای سیب زمینی قرار داده ، آن را از یک طرف جمع کنید.
با استفاده از فرچه ، مقداری روغن زیتون روی سمبوسه ها بمالید .
سمبوسه ها را در فر یا در روغن داغ سرخ کنید.


نکته:


1-مواد داخل سمبوسه را بنا به ذائقه اتون میتونید تغییر بدید.
2-این سمبوسه را می توانید با انواع سس سفید میل کنید.