آموزش پخت موس شکلاتی سه رنگ


مواد لازم برای موس شکلات تیره
۱ قاشق چای خوری ( ۳ گرم ) ژلاتین پودر
۲ قاشق غذا خوری آب
۲/۱ فنجان ( ۱۰۵ گرم) شیر
۱۷۵ گرم شکلات تیره مرغوب ریز خرد شده
۱ ۴/۱ پیمانه ( ۲۸۰ گرم) خامه زده شده
مواد لازم برای موس شکلات سفید
۲/۱ فنجان ( ۱۰۵ گرم) شیر کامل
۱۷۵ گرم شکلات سفید
۱ قاشق چای خوری ( ۳ گرم ) ژلاتین پودر
۲ قاشق غذا خوری آب
۴/۳ فنجان ( ۱۸۰ گرم ) خامه زده شده
مواد لازم برای سس شکلات
۱۱۲ گرم شکلات تیره ، ریز خرد شده
۲/۱ فنجان ( ۸۰ گرم )خامه
۳ قاشق غذاخوری شربت ذرت یا عسل
۱ قاشق غذا خوری روغن نباتی
۱/۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل

طرز تهیه

مرحله ۱

اولین لایه دسر ما کیک شکلاتی هست که قبلا آموزش داده شده .مایع کیک را داخل یک قالب مستطیلی به ابعاد ۵۰ در ۳۵ می ریزیم و داخل فر قرار می دهیم تا بپزد بر اساس دستور پختی که قبلا آموزش داده شده

مرحله ۲

بعد از آماده شدن ، کیک که خنک شد با استفاده از قالبهای مخصوص که به شکل لوله است کیک را قالب می زنیم و کنار می گذاریم
مرحله ۳

برای تهیه موس شکلاتی تیره ابتدا شکلات تیره را ریز خردکرده در یک کاسه بزرگ بریزید
مرحله ۴

پودر ژلاتین را در یک ظرف کوچک با دو قاشق آب مخلوط می کنیم و ۵ دقیقه به آن استراحت می دهیم
مرحله ۵

شیر را روی حرارت گذاشته و می گذاریم بجوش بیاید ، وقتی بجوش آمد آن را از روی حرارت برمی داریم و ژلاتین که سفت شده را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا در شیر حل شود
مرحله ۶

مخلوط شیر و ژلاتین را به شکلات ریز خرد شده اضافه می کنیم و آن را به مدت ۲ دقیقه استراحت می دهیم تا گرمای شیر شکلاتها را ذوب کند .سپس با همزن خوب هم می زنیم تا یک دست شود و اجازه می دهیم در دمای اتاق خنک شود

مرحله ۷

در این فاصله خامه را خوب با ۱ قاشق شکر هم می زنیم تا سفت شود و به آرامی با حرکت دورانی خامه و شکلات را با هم مخلوط می کنیم تا یک دست شود
مرحله ۸

موس شکلاتی تیره را داخل قالبی که کف آن را از قبل کیک شکلاتی قرار داده ایم می ریزیم تقریبا یک سوم قالب را پر کند
مرحله ۹

روش تهیه موس شکلاتی سفید به ترتیب موس شکلاتی تیره است با این تفاوت که به جای شکلات تیره از شکلات سفید استفاده می کنیم و بعد از اضافه کردن خامه آن را داخل قالب روی موس شکلاتی می ریزیم و به انداره چند میل بالای قالب را خالی می گذاریم برای ریختن سس شکلات

مرحله ۱۰

برای تهیه سس شکلات ابتدا خامه ، شربت ذرت یا عسل و روغن را در با هم مخلوط کنید و روی حرارت قراردهید تا بجوش بیاید بعد شکلاتهای خرد شده را اضافه کنید ودر انتها عصاره وانیل را اضافه می کنیم ، با همزن هم بزنید تا شکلات ها کاملا حل شود. کمی که از خنک شد آن داخل قالب می ریزیم . قالب ها به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا سفت شوند
مرحله ۱۱

برای تزئین روی دسر ابتدا شکلات را به روش بن ماری ذوب می کنیم . شیرین گندمک ها را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم ، سپس آن را روی کاغد روغنی قرار می دهیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا سفت شود
مرحله ۱۲

برای خارج کردن آن ها از قالب، ابتدا قالب ها را در بین دو دست نگهدارید و آن را بچرخانید تا با گرمای دست شما موس از قالب جدا شود .سپس با یک فشار به آرامی از انتهای قالب موس را خارج کنید
مرحله ۱۳

روی آنها را با شیرین گندمک شکلاتی تزئین می کنیم و مقداری از سس شکلات را گرم می کنیم و داخل ظرفی که می خواهیم موس ها را سرو کنیم می ریزیم و موس سه رنگ را داخل آن قرار می دهیم نوش جان